Kategorier
Okategoriserade

Snickare Stockholm – tänk på detta 

Planerar du att bygga ett attefallshus, renovera eller i övrigt genomföra ett förbättrande projekt i ditt hem i Stockholm? Genom att ta hjälp av en professionell snickare i Stockholm så får du en garanti på ett arbete som sker inom överenskommen tid, till avtalat pris och med ett resultat som når alla dina mål, krav och förväntningar. 

Det du emellertid bör vara medveten om är att det finns en tydlig skillnad i kvalitet mellan olika snickare i Stockholm och att du kan se din dröm förvandlas till en riktig mardröm om du väljer fel firma. Ser man till antalet fuskjobb och antalet konflikter som äger rum i Stockholm mellan beställare och utförare så har en markant ökning skett. 

Snickare Stockholm – ökning av fuskjobb 

Mycket av detta beror på att snickare i Stockholm blir vanligare att anlita som en följd av att man idag kan använda Rot-avdraget och genom detta dra av 30% av den totala arbetskostnaden. Rot har tagit bort de svarta jobben, men samtidigt också medfört en ökning vad gäller fuskjobb. 

Här nedan tänkte vi rada upp några tips om hur du ska agera för att hitta rätt snickare i Stockholm – och få en tjänst som lever upp till dina högt ställda förväntningar. Enligt följande: 

  • Referenser. Kolla alltid att det finns referenser att ringa upp – och gärna besöka, om det handlar om ett större projekt. Inga referenser? Det bör du definitivt dra öronen åt dig kring. Hur kan det komma sig? 
  • Skatteverket och Kronofogden. Det kan definitivt finnas ett värde i att kontakta Skatteverket och Kronofogden för att se om det finns några anmärkningar hos dessa myndigheter angående den snickare i Stockholm du tänkt dig att anlita. Även exempelvis en kontakt med Allmänna Reklamationsnämnden kan bära frukt. 
  • Intryck. Hur upplever du snickaren? Kan ni kommunicera, förstår han dina visioner och kan han komma med förbättrande förslag? Större projekt kräver öppen och rak kommunikation er emellan. Se till att det känns rätt!
  • Erfarenhet. Har en snickare i Stockholm en gedigen bakgrund inom yrket så finns också en trygghet för dig som beställare. Inte minst gäller detta om det handlar om ett företag med flera år på nacken. Klarar man konkurrensen i Stockholm så har man kompetens.